Nieuws

GRIEPVACCINATIE

Zoals elk jaar worden risicopatiënten aangeraden zich tegen de griep te laten inenten in de loop van november.

Dit zijn 65-plussers, zwangeren, mensen met suikerziekte of met een chronische ziekte van hart, longen, nieren, lever, of mensen die een behandeling krijgen die het afweersysteem aantast zoals kanker of reuma.

U kan het griepvaccin natuurlijk laten inspuiten wanneer u in die periode voor een andere reden bij de huisarts moet zijn (u mag geen koorts hebben).
Maar wanneer u enkel een griepvaccin dient te krijgen en niets anders, verzorgen we vanaf dit jaar een speciaal "griepspreekuur", bedoeld om efficiënt te werken en overbelasting van de gewone spreekuren te vermijden.

Voor dit griepspreekuur kan u een afspraak maken per telefoon (09/3360308) of per mail (info@doktervermeulen.be) voor één van de onderstaande dagen.
U brengt best uw ID kaart en het vaccin mee, samen met 5 euro in cash geld.

  • ZATERDAG 23 NOVEMBER 9 — 12 UUR
  • ZATERDAG 30 NOVEMBER 9 — 12 UURWanneer er samen met de spuit wel een onderzoek dient te gebeuren of medicatie dient verlengd te worden, maakt u zoals gewoonlijk een "normale" afspraak bij de arts van uw keuze.

Dr. Sofie Vermeulen en Dr. Laura De Cremer

Dr. De Cremer is afgestudeerd als arts aan de Universiteit Gent. Vanaf 1 oktober 2018 vervoegt ze de praktijk van Dr. Vermeulen als HAIO.
Door deze samenwerking worden de consultatie-uren aangepast: zie het nieuw uurrooster op de home-pagina.

Maxine - 21 mei 2017

Op 21 mei 2017 is het dochtertje van Dr. Vermeulen geboren, hierbij vindt u het geboortekaartje:

foto: 

Dr. Sofie Vermeulen zal afwezig zijn wegens zwangerschapsverlof.

Dr. Sofie Vermeulen zal afwezig zijn vanaf 2/5/17 t.e.m. 14/8/17 wegens zwangerschapsverlof.
Tijdens deze periode kan u terecht bij Dr. Gert Steel en Dr. Merijn De Grave die de consultatie-uren in de praktijkruimte van Dr. Vermeulen grotendeels zullen overnemen.

Daarnaast blijft ook Dr. Laura Timperman beschikbaar tijdens haar eigen consultatie-uren. Gelieve het uurrooster te raadplegen of in te boeken via de online agenda van introlution.

Dr. Timperman is afgestudeerd als arts aan de Universiteit Gent en deed in 2016 haar eindstage bij Dr. Vermeulen. Als gevolg van deze positieve samenwerking versterkt zij vanaf september 2016 de praktijk als HAIO.

Door deze samenwerking worden de consultatie-uren aangepast: zie het nieuw uurrooster op de home-pagina.

Verhuis praktijk naar nieuw adres

Sinds 3 maart 2014 is de praktijk verhuisd naar een nieuw adres:

Speureweg 27 te Sint-Martens-Latem.

Met deze verhuis zijn een aantal zaken veranderd om de consultaties nog vlotter te laten verlopen:

  • In de namiddag en 's avonds (behalve op woensdag): enkel na afspraak
  • Afspraken kunnen zowel telefonisch (09 336 03 08) als online (via mijn website) gemaakt worden: via telefoon indien mogelijk tussen 13u en 14u
  • Om de consultaties zo comfortabel mogelijk te laten verlopen wil ik u vragen om voor inlichtingen, resultaten of kort advies bij voorkeur te bellen tussen 13u en 14u.
  • Voor voorschriften, invullen van papieren of opmaken van attesten wil ik u vragen om steeds op raadpleging of afspraak te komen.
  • Vertegenwoordigers: Enkel na afspraak (telefonisch of bij voorkeur via introlution)